Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hol találok ilyen programot?

Hol találok ilyen programot?

Figyelt kérdés

Vannak ezek az úgynevezett png képek, amiknek nincsen hátterük, hanem csak szimplán egy forma. Ilyeneket lehet találni neten, de ha én egy saját képet akarok ilyen png-vé szerkeszteni, olyat lehet? Van erre valami letölthető program?

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. szept. 7. 09:46
 1/4 A kérdező kommentje:
Most nézem, hogy írják más válaszolók, hogy bármilyen program képes rá... nekem photoscape van win 7-en. Azon is belehet valahogy állítani?
2014. szept. 7. 09:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Ki kell törölnöd a képek hátterét, majd .png vagy .gif formátumba menteni. Ezek tartják meg az átlátszóságot, a többi kitölti fehérrel az üres területet is.
2014. szept. 7. 11:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem tudom, hogyan lehet úgy elmenteni.
2014. szept. 8. 19:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Első mentés esetén a Fájl/mentés, megnyitott kép szerkesztése esetén ajánlott a Fájl/mentés másként menü használata, ezek hiányában Fájl/exportálás. Ezek a leggyakoribb parancsok amikkel a képszerkesztők mentenek.
2014. szept. 8. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!