Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Buliba milyen józannak lenni?

Buliba milyen józannak lenni?

Figyelt kérdés
Van ismerősöm aki minden hétvégén valamék clubba van józanul élményeteket megosztanátok?

2014. szept. 6. 18:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem fordult még elő, de amikor baráátnőm eljött egyszer egy házibuliba és egy energiaital felett ült egész este, elég levertnek tűnt, míg mi nagyon jól szórakoztunk. Van egy haverom, akin meg nem fog a pia, pedig velem iszik, egyszer már hánytam, ő meg csak állt felettem és simogatta a hátam, pedig szerntem többet ivott, mint én :D

Szerintem ha valaki jól tudja magát érezni, akkor nem kell hozzá mindenképpen inni, de én biztos nem érezném jól magam ennyi seggrészeg ember között, akik egyébként elég gusztustalanok lesznek, úgy, ha nem innék egy kortyot se. Ha senki se iszik az más.

2014. szept. 7. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!