Nincs barátom így nincs kivel mennem se, hogy szerezzek magamnak partnert így a bálra?
Figyelt kérdés
Iskolánkban két hónap múlva lesz a diákbál és már sokunknak van partnere. Nekem viszont nincs barátom, így nincs kivel menjek. Azért írtam ki hónapokkal előbb a kérdést, mert így még van esélyem találkozni valakivel és megismerni is a személyt, mert hát egy vadidegennel igazán nem szeretnék bálba menni. Mit javasoltok, mit csináljak, hogy partnerem legyen? Tavaly egyedül mentem és nem is zavart, mert remekül éreztem magam, de most kötelezővé tették a párban menést. :/ 20-több éves lányok, adnátok tanácsokat?2014. szept. 6. 13:37
1/1 tutyi16 válasza:
jártam így, én végül megkértem egy nagyon jó barátomat, hogy jöjjön el velem :) klassz volt, nem egészen olyan,mint ha olyannal mennél, aki tetszik, de így is tiszta jó :)ha nem lesz senki, kérj meg egy barátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!