Csak Betti kérdése:
Valahol olvastam vagy hallottam ezt: Nem mintha elmenekülhetnél. Nem mintha legyőzhetnél. Vagy valami ilyesmi volt, már nem emlékszem pontosan, de nemrég beugrott, és azóta ezen kattog az agyam. Valaki felismerte?
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 20:43
1/2 anonim válasza:
Na most lehet, hogy nagy butaságot írok, de szerintem ez a Csillagjainkban a hibából van.
2/2 anonim válasza:
Ez az alkonyatbol van es Edward mondja:
A vilag legveszelyesebb ragadozoja vagyok. Bennem minden csabit teged : a hangom az aecom meg az illatom is nem mintha raszorulnek!....nem mintha elmenekulhetnel!...nem minthalekuzdhetnel!..olesre teremtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!