Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Jó a kézügyességem és 3-mas...

Álló Dominik kérdése:

Jó a kézügyességem és 3-mas tanuló vagyok akkor minek mennyek továbtanulni?

Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Hogy megtanuld az ilyen aprosagokat, mint pl. "menjek" vagy "tovabb tanulni" stb. Jo a kezugyesseged? De miben? Mert nem mindegy. Es ha mar most feladod a tanulast, akkor mit akarsz kezdeni az eletben?
2014. aug. 30. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:
49%

Heló!

El kell döntened, hogy külföldön szeretnél, vagy otthon, hiszen ha külföldre mennél, akkor rá kel gúyrni a nyelvre.

Nagyon jól gondold meg, hova akarsz menni!

Olyan szakmát érdemes választani, amivel biztosan foglalkozhatszPédául fogászra mindig szükség lesz, ahogy eladóra is...

Ha ezek az utolsó éveid, próbáld meg megnyomni, mert 1-másfél év alatt ha jobban tanulsz, akkor tényleg sokkal több helyre mehetsz, mint rosszabb jegyekkel.

A legjobb az lenne, ha bemennél pár suliba, munkahelyre, és megnéznéd, miket csinálnak. Ne más mondja meg, mit akarsz, hanem te. Viszont jól gondold meg, hogyvalóban akarod-e csinálni, ugyanis nehéz lehet egy váltás, és megterhelő is.

Ha például Németország is eszedbe jutna, itt vannak olyan képzések, hogy 2-3 évig tart, heti 1 nap suli, 4 nap munka , és 400-800 eurót kapsz havonta. Én ilyet csinálok jelenleg. Egyetlen akadály van itt, a nyelv.

Kicsit csapongva írtam ,de talán megérte :D.

Jó választást!

2014. aug. 30. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondolkodj el azon,hogy mi érdekel téged,és úgy dönts
2014. aug. 30. 21:01
 4/4 Xebulon ***** válasza:
48%

Mit jelent, hogy jó a kézügyességed? Technikai tárgyakat bütykölsz, elektronikai tárgyakat, képzőművészet érdekel, vagy szexuális témában írtad?

Szerintem válasz egy szakközépiskolai képzést. Ezzel nem zártad ki a továbbtanulást, de mégis lesz valami szakmád a végére. Ha gimnáziumba mész, és ott bukdácsolsz, akkor sem továbbtanulás, sem szakma, aztán mehetsz pincérnek, vagy eladónak.

2014. szept. 3. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!