Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » IGÉNYES! Kpop fanfiction-öket...

IGÉNYES! Kpop fanfiction-öket tudnátok linkelni?

Figyelt kérdés

Szisztok! Igenyes, jol megfogalmazott kpop fanfic erdekelne. Lenyegtelen melyik idol van foszerepben. Leginkabb ilyen hetkoznapi szituacios erdekelne, legyen az iskolai elet vagy barmi. Befejezettnek nagyon orulnek :) johet OS is, befejezetlen is, csak akkor legalabb frissuljon rendszeresen, ne havonta kb.

Nagyon nagyon szepen koszonom elore is ! :)

2014. aug. 28. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem bánod az angol ficeket (én pl. nem is bírok magyarul olvasni, de nem írtad, hogy állsz vele...) akkor AO3-on nézelődj, be tudod állítani hogy pl a Hits vagy a Kudos szerint sorolja fel, és akkor a népszerűek lesznek elől. Azt is meg tudod nézni, mikor frissítették :)
2014. aug. 28. 18:44
 2/7 A kérdező kommentje:

Oh, tenyleg. MAGYAR ficek erdekelnenek:)

Angol nem a legjobb baratom sajnos, igy kenytelen vagyok beerni a magyarral:D de koszonom!:)

2014. aug. 28. 19:12
 3/7 anonim válasza:

Szia, ez igényes, szépen megfogalmazott és be is van fejezve :) Sehun van a főszerepben, én csak ajánlani tudom!

[link]

2014. okt. 9. 20:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom, mar olvastam es imadom:)
2014. okt. 12. 20:32
 5/7 anonim ***** válasza:
2014. dec. 7. 22:43
 6/7 anonim válasza:
Nem tudom , hogy állsz a simán koreai eredetű fanfictionok-kel , de itt van egy amit nem rég találtam (gondolom mert most kezdték el) , de jónak ígérkezik , úgyhogy sok szeretettel ajánlom! [link]
2014. dec. 29. 15:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Én ezeket szeretem és imádom! A legtöbbjük nem befejezett, de nagyon gyakran frissülnek!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Az összes yaoi, szóval ha nem vagy vevő a fiú szerelemre, akkor elnézést, de ha igen, akkor remélem tudtam segíteni!

2015. febr. 17. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!