Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Profinak tűnő kártyatrükk...

Profinak tűnő kártyatrükk megoldása?

Figyelt kérdés
A bűvész két pakli kártyát letesz az asztalra, az embernek ki kell választani mindkét pakliból egy lapot, és egymás mellé letenni az asztalra.utána megkeveri az ember mindkét paklit.a bűvész a két lapot a két pakli tetejére teszi, megkeveri, és utána egyenként mindkét pakliból megnézi a kártyákat, és megmondja az embernek, hogy melyik kártyát választotta. Mi a megoldása?köszönöm előre a válaszokat!

2014. aug. 27. 12:56
 1/3 anonim válasza:

Óvatosan,hogy ne vegyék észre,megnézed a legalsó lapot.A válaszott lapot legalulra teszed. Megjegyzed h mi az,aztán keverés közben nem szeded szét ezt a kettőt.(az a lényeg,hogy a két lap maradjon egymás mellett) Utána már egyszerű...mutatod a lapokat,amikor odaértél a meglesett lapot,ezután már tudni fogod h a választott lap fog következni. Ezt lehet 1 vagy több "paklival" is.

Azért tudom h hogy működik ez a trükk,mert én is szoktam csinálni,régóta tudom. :)

2014. szept. 1. 11:30
 2/3 anonim válasza:
Jaaa..hogy ennél a tetejére teszi.. akkor a tetején lévő lapokat lesi meg.
2014. szept. 1. 11:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ez így jó is lenne, csak annyi a gond, hogy nem muszáj a bűvésznek keverni, a játékos is keverheti.
2014. szept. 7. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!