Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Elavult Android rendszerrel...

Melissza ikszdé kérdése:

Elavult Android rendszerrel mit lehet tenni? Sürgös!

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az Inviteltöl 2 éve hoztunk ki egy tabot részletre ami szeptemberbe fog lejárni. A problémám az lenne, hogy ha filmezni szeretnék az interneten, ki adja hogy a Huawei S7 elavult, töltsem le az Apus Launchert és igy helyre áll a hiba ,de viszont a Google Play Áruház azt írja hogy nem kompatibilis a verzió az eszközzel :/.. Frissítettem a rendszert (Android 2.2) sd kártyával de mèg mindig kiadja. Usb-m nincs hozzá kérni próbáltam de senki nemtudott adni hogy ujra telepítsem. Másik Launchert le tudtam tölteni de ugyanugy ki irja. Smart Launchertöl nem müködött az érintöképenyö. Aki tud segitsen . Köszönöm:)

2014. aug. 26. 15:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!