Szerintetek érdemes elkezdeni videózni?
Szia :) Úgyis szeretek mindenbe beleszólni, hát kifejtem a véleményem erről is (Lehet, hogy egy kicsit nyers lesz, de legalább őszinte.):
Hogy érdemes-e elkezdeni videózni? Attól függ, ennyi adat kevés ahhoz, hogy ezt eldöntsük.
Sajnos - mint mondták előttem is - sminkes videókkal tele van a YT, ráadásul még nem is keresett téma. A legtöbb embert kı̸̸̸̸̸̸̸̸urvára nem érdekli a sminktéma, legalábbis én még nem láttam rá nagy keresetet. A keresettebb sminkesek már inkább az ilyen 'filmsminkesek'. Tehát: ez egy tömegtéma.
Tömegtémában csak abban az esetben lehet elérni valami sikert, ha tényleg szívvel-lélekkel csinálod, és igencsak türelmes vagy, ugyanis még (mondok egy kis számot) az 1 000-es feliratkozóban is sok munka van.
Ha elkezdesz videózni, akkor egy kicsit az online marketingbe is kell gondolkozz. Gondolok itt kisebb dolgokra, például facebook oldal létrehozásában, mint kommunikációs eszköz. Aztán a csatornádat népszerűsíteni is kell, mert hiába csinálsz nagyon jó videókat, ha anyudon meg a barátodon kívül senki nem látja. Erre ugyanúgy vannak effektív, de szabálytalan, illetve kevésbé effektív, de szabályos módszerek.
Ha ezek mind megvannak, és tényleg tudsz újat mutatni, valamit, ami egyedi, akkor előbb-utóbb elérhetsz egy olyan nézettségi rátát, ami után a YT felkarol.
Összegezve: Ha valóban szívvel-lélekkel csinálod, és van hozzá türelmed, és hajlandó vagy tenni a sikerért, akkor mindenképp kezdd el, akkor is, ha tömegtéma. Viszont igyekezz kitűnni valamivel a többi videós közül, valami plusz, valami, amit máshol nem látnak.
Ha csak hobbiból csinálnád, mindenféle macera nélkül, akkor is kezdj bele, bár ebben az esetben sok nézőre/sikerre ne várj. Ellenben tapasztalatnak jó lesz, minden téren.
Ui: Dobj egy üzenetet, kérdeznék 1-2 dolgot :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!