Most vettem egy vizipipát és szerintetek mit csináljak mert van pár gond/kérdés!?
Figyelt kérdés
A shiazo kavics vagy a shisharoma a jobb (én még kövel szivhatom csak mert dohányterméket nem vehetek át)! Van egy második kérdésem is hogy top mark pipa szerintetek jó? Ja és még 1 harmadik az, hogy elfelejtettem rendelni vizipipa tisztitó folyadékot, és szerintetek ne használjam a pipát addig mig nem szerzek be egy olyan folyadékot, vagy mit ajánlottok mit csináljak? És még egy negyedik xD a shiazo vagy bármilyen kavics vortex kermámiával árthat a pipának vagy a vortex karámiának (láttam/halottam a syska eggyik podcast-ébe, hogy az eggyik kérdezőnek a kavics melasza lerakodótta csőbe és a lerakódott melasz miatt más ízt kapott vagy mi is volt) ha pucoloma csövet akkor nem lehet ilyen gond?Előre is köszi a válaszokat! Bő füstöt!!!2014. aug. 22. 12:33
1/1 anonim válasza:
Az elköszönés bejött :D
Na..
1.: mindegy melyik kavics. jó mindkettő, de jól áztasd be ;)
2.: jó
3.: Nem gond a folyadék. Citromlével teliöntöd vagy ecettel és abban áztatod utána azzal kikeféled, sokkal jobb mint az a tisztítószer.
4.:Hát ez igen csak nagy hülyeség szerintem.
De amúgy vizipipa boltban kiadják a dohányt is szerintem.
Én hoztam törökből dohányt. Hallod. Brutális anyag. Nem is vizipipa íze van, hanem ilyen gyenge cigi, csak 200x annyi füsttel.
(tanulságként írtam)
Na jó pippantást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!