Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi ez az idióta Ice Bucket...

Mi ez az idióta Ice Bucket Challenge mánia?

Figyelt kérdés
Mindig van valami amin hülyül a nép...de ezt már megint ki találta ki és mire jó? Ráadásul még életveszélyes is.

2014. aug. 21. 15:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom pontosan, ki találta ki, de ennek most legalább van valami haszna. A szabály része, hogy ha magadra borítod akkor 10 dollárt, ha nem borítod akkor 100 dollárt adományozol az ASL szervezetnek. Sok sztárt is kihívtak, pl. Charlie Sheen 10ezer dollárt adományozott a kihívás mellett. Mindig hülyülnek valamin, de legalább most pénzt is gyűjtenek jótékony célra...

Mondjuk a sörös kihíváskor kicsaptak egy gyereket a suliból, aki Mátyás keserűvel csinálta, hárommal, suli előtt. :)

2014. aug. 21. 18:56
 2/8 A kérdező kommentje:

Az igen :D

Köszi a választ!

2014. aug. 22. 15:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Amúgy ez eléggé fura..a sztároknak van pénze, a legtöbbjük adakozik is úgy általában ide-oda (alapítványnak). De eddig szerintem az összes híresség megcsinálta a jeges kihívást, de értitek, minek?! Sajnálnak 100 dollárt odaadományozni jó cél érdekében?:o Persze, szerintem jó móka ez az ice bucket challenge, lehet rajtuk nevetni :D de ha így belegondolunk, akkor elgondolkodtató a dolog.
2014. aug. 24. 12:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja, de persze ez csak egy lehetőség amit írtam, de biztos vagyok benne hogy sok híresség a kihívás teljesítése mellett is több pénzt adományoz az alapítványnak, mint 10 dollár. :) (előző voltam)
2014. aug. 24. 12:21
 5/8 anonim válasza:
és mi van ha valakit kihívnak és sz*rik az egészre, és nem fizet egy fityinget sem? :O
2014. aug. 26. 18:23
 6/8 anonim ***** válasza:

3-as. Azért csinálják meg a kihívást, mert egyrészt ezekkel a videókkal és figyelemfelkeltéssel felhívják a figyelmet a betegségre, igaz így sem jut el mindenkihez, de legalább van aki érti is miről szól ez a dolog. Ha nem lenne valami bohóckodás mellette nyilván senki sem figyelne rá, ha csak aláírnának egy csekket az kb 1 másodperces hír lenne. Szóval figyelem felhívás miatt.

Másrészt viszont, aki kihívtak kihív további 3 embert, akik szintén adományoznak. Amúgy meg lehet el sem jutna hozzájuk a gyűjtőakció híre. Na meg, ha nem szakad meg a sor, akkor elég szép kis összeg lehet a végén.

2014. aug. 26. 22:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Végül is ezzel nem is nagyon lenne gond, de már sok helyre eljutott ez és sokan mér csak baromságból csinálják, kihívják egymást, de nem tudják, hogy eredetileg mi volt az igazi célja ennek az IBC-nek.
2014. aug. 27. 17:06
 8/8 anonim válasza:

Sok ilyen van,pl a cimannon challenge - az is életveszélyes - http://www.youtube.com/watch?v=Cyk7utV_D2I

vagy egy magyar idióta által kitalált kerékpáros szendvics kihívás is - http://www.youtube.com/watch?v=LmqIae2gyP4

de ott van pl a fire challenge is ami szintén életveszélyes: http://www.youtube.com/watch?v=yFI7zCBIeEs

2014. nov. 4. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!