A Budapest Parkban mennyire nézik szigorúan a korhatárt?
Figyelt kérdés
Szóval 2 18 év alatti személyt beengednének-e, vagy nem? Mennyire nézik szigorúan? Személyit megnézik?2014. aug. 20. 11:13
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a kiskorú csak felnőtt korúval mehet be
2/4 A kérdező kommentje:
Úgy van, hogy szülővel engedik csak be, de egy Scooter bulira inkább haverokkal mennék.
2014. aug. 20. 11:26
3/4 anonim válasza:
Ebben az évben elég szigorúan nézik. Tavaly amikor 17 éves voltam mindig belógtam és sose kérték el a személyim, de ebben az évben akárhányszor mentem mindig. Barátnőmet nem akarták beengedni amikor 1 hét választotta el a tizennyolcadik születésnapjától de aztán elnézőek voltak, csak mondták hogy tízkor pontban jöjjön ki a koncert után.
Ha nagyon látszik rajtad hogy nem vagy annyi akkor elkérik. Még mindig van az "otthon hagytam az irataim" duma amikor pedig bemondasz egy kitalált dátumot, hátha bejön.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem vagyok pesti, úgyhogy erre az irat otthon felejtős dologra, meg a próba-szerencsére nem alapozhatok. Kár azért, mert ma már sehol nem játszanak ilyen zenét, meg azért a Scooter mégis csak Scooter...
2014. aug. 21. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!