Mit vigyek? Mit kell tudni?
Strandon még nem voltam, de ugyanaz a szervező és szerintem ugyanazok a szabályok.
Másfél liter vizet vihetsz be, ajánlom bontatlanul, de vizet be fognak engedni. A táskád kinyittatják majd, ha olyan kedvében van bele is túr egy kicsit, de ha nem viszel be semmi illegálisat, nincs miért aggódnod. A kisbicskát inkább hagyd otthon. Dezodor lehet nálad, vagyis én magammal hurcoltam végig. De szerintem nagy ahhoz, hogy a táskádban legyen, nekem egy kisebb volt.
Esernyőt nem szabad, mert a nagy tömegben veszélyes lehet. Ezt nem tudom, hogy csak a nagyokra vagy a kinyithatósokra értik, de szerintem ne vigyél mert ha esik az eső akkor vagy keresel egy fedett helyet vagy ha koncerten vagy úgyse húzol fel ernyőt. Egy esőkabát legyen nálad, hasznos volt idén Volton is.
A piára harapnak, meg ne legyen nálad semmiből kereskedelmi mennyiség. Láttam srácokat átmenni 6 dobozos narancslével meg ilyenek, nem olyan szigorúak. Max kint hagyod, ha kötekednek.
Természetesen vissza fognak, szerinted majd húzzák a strigulát, hogy te már bevittél vizet? :D De nem olyan rossz bent sem a víz ára egyébként, ha nem akarsz kimenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!