Mit vegyek fel? Fontos!
Figyelt kérdés
Meghívtak egy szabadtéri színházi előadásra. Színházban már sokszor voltam.Oda kiszoktam öltözni.Ilyen szabadtéri előadáson viszont még nem. Fogalmam sincs mit vegyek fel. Vagyis pontosabban,hogy mit illik. Akiket megkérdeztem azt mondták,simán elmehetek egy farmerben és egy topban.Mit gondoltok?2014. aug. 19. 16:50
1/1 anonim válasza:
Nem. Színházba (bármilyen színház) NEM járunk farmerban. Az a különbség, hogy egy ilyen kültéri helyen hidegebb lehet, tehát jobban fel kell öltöznöd. Vehetsz hosszú nadrágot, de NE farmert. (Fekete nadrág például vagy bármilyen más, hosszú szoknyát vehetsz, és akkor felül öltözöl rétegesebben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!