Egyiptomi vortex kerámiát rá lehet helyezni aladin pipára?
Figyelt kérdés
Én ásványi kővel szívom a pipám ezért vortex kerámiát ajánlanak hozzá! És akarok egy Aladin pipát venni mert azt mondják az a legjobb! Csak 1 a gond a vortex kerámia vétellel: hogy az aladin vortex karámia elfogyott, csak az egyiptomi vortex mardt, és most az aladin 45%-al olcsóbb és nem tudom hogy megvegyem-e az egyiptomi vortex-et tömitéssel és az rámegy az aladin pipára-vagy csak a pipát veygem meg! Előre is köszi!!! Itt a kerámia: [link]
És itt a pipa: [link] )
2014. aug. 18. 12:53
1/1 savanyújóska válasza:
Aladin egyiptomi fejes, rá fog menni. Annyit tennék hozzá, hogy azért az Aladin messze nem a legjobb, de a már megéri kategóriába tartozik, nekem is olyan van, jó, hogy acél. (Csövet érdemes még lecserélni, nekem a fa elég haamr elkezdett feketedni a végénél, gondolom rohadt, vagy nem tudom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!