15 evesen titeket elengedetek bulizni? (Tobbi lent)
Fiu vagyok tudok magamra vigyazni es sokan mennenk baratok szal nem lehet baj. Es ha igen itt most a szulokre vagyok kivancsi akkor meddig es mik a feltetelek gondolom esszel normalisan es ital; cigi nelkul. De ezzel nincs is problema!
Ja es elso bulim lenne este baratokkal es tobbieket nagyon lazan elengedik bulizni es oszinte leszek mar en is szivesen mennek! :)
~nem szülő~
Nekem 2 bátyám van és mind kettő normális nem alkoholista sőt alkoholt is csak ilyen eseményen fogyasztanak. Kitűnő tanulók voltak,de nálunk csak 16-17 évesen mehettek először bulizni.
De ez attól is függ milyenek a szüleid. Pl:. 15 éves haveromat szigorúan eltiltják az ilyenektől és ha mégis bejut akkor szobafogság és net,gép elvonás stb.
De uncsi tesóm szülei már 14 évesen elengedték bulizni és semmi feltételt nem szabtak meg.
Szóval szüleidtől függ,de kérdezd meg :) Az a legegyszerűbb.
Koszi a valaszodat :) es teged mikor engedtek el?
en is normalisan akarok cigi, pia nelkul ja es a buli egy pesti szorakozohenyen lenne es 16+ os es ezert mint a tobbi baratom vagy szerencsevel jutnank be vagy sehogy ok ilyen szemelyi cserelos megoldassal de en ilyet nem igazan szeretnek :( ennek tudataban is elengednetek? :DD
Ertem koszi a valaszokat johetnek meg
Es ilyet csinalt mar vki h baratja szemelyijevel ment be? :)D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!