Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 15 evesen titeket elengedetek...

15 evesen titeket elengedetek bulizni? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés

Fiu vagyok tudok magamra vigyazni es sokan mennenk baratok szal nem lehet baj. Es ha igen itt most a szulokre vagyok kivancsi akkor meddig es mik a feltetelek gondolom esszel normalisan es ital; cigi nelkul. De ezzel nincs is problema!

Ja es elso bulim lenne este baratokkal es tobbieket nagyon lazan elengedik bulizni es oszinte leszek mar en is szivesen mennek! :)

2014. aug. 15. 16:44
1 2
 1/11 anonim válasza:

~nem szülő~

Nekem 2 bátyám van és mind kettő normális nem alkoholista sőt alkoholt is csak ilyen eseményen fogyasztanak. Kitűnő tanulók voltak,de nálunk csak 16-17 évesen mehettek először bulizni.

De ez attól is függ milyenek a szüleid. Pl:. 15 éves haveromat szigorúan eltiltják az ilyenektől és ha mégis bejut akkor szobafogság és net,gép elvonás stb.

De uncsi tesóm szülei már 14 évesen elengedték bulizni és semmi feltételt nem szabtak meg.

Szóval szüleidtől függ,de kérdezd meg :) Az a legegyszerűbb.

2014. aug. 15. 16:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem akartak, de mentem, visszatartani nem lehetett (nem volt akkor még se mobil se internet, mitől tiltottak volna el, a könyveimtől?), előbb-utóbb belenyugodott anyám, amikor látta, hogy kutya bajom se esett, bár nem repesett az örömtől.
2014. aug. 15. 17:11
 3/11 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszodat :) es teged mikor engedtek el?

en is normalisan akarok cigi, pia nelkul ja es a buli egy pesti szorakozohenyen lenne es 16+ os es ezert mint a tobbi baratom vagy szerencsevel jutnank be vagy sehogy ok ilyen szemelyi cserelos megoldassal de en ilyet nem igazan szeretnek :( ennek tudataban is elengednetek? :DD

2014. aug. 15. 17:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Koszi masik :D te hany evesen mentel es fiu vagy lany? ja es a bejutas hogy a legegyszerubb 16+ os bulira 15 evesen :D?
2014. aug. 15. 17:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Fiu vagyok, engem olyan 14 korul engedtek el eloszor bulizni(igaz ilyen osztalybulikra), de 16 korul mar mehettem fesztivalozni.
2014. aug. 15. 17:29
 6/11 A kérdező kommentje:

Ertem koszi a valaszokat johetnek meg

Es ilyet csinalt mar vki h baratja szemelyijevel ment be? :)D

2014. aug. 15. 17:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Az elozore valaki legyszives valaszolna?
2014. aug. 15. 18:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem. A Szigetre és a Balaton Sound-ra is csak akkor mehetek, ha betöltöm a 18. életévemet.....
2014. aug. 15. 20:17
 9/11 A kérdező kommentje:
huh koszi a valaszod eleg szar lehet ilyenekre mehetek csak azert nem tudom h ide mehetnek e mert ugye korhatar szerint nem mehetek...
2014. aug. 15. 20:44
 10/11 anonim válasza:
szia. én 14 leszek most vasárnap de mindig elengednek mindenhova csak ne vegyék észre hogy sokat ittál.sajnos ez nem csak a te szüleidtől függ hanem a barátaidétól is mert pl. megkérdezik a barátodat hogy kik lesznek ott ő mondja hogy te és így egyből föl is hívhatják az ő szülei a tieidet és így egyből bukik az hogy valameddig el vagy engedve és mondod hogy valaki tovább így a szülők meg tudják beszélni ezeket. mindig legyél barátokkal minimum 3an és nem lehet semmi baj.
2014. aug. 20. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!