Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Baj, ha 12 évesen már mennék...

Lipusz Eszter kérdése:

Baj, ha 12 évesen már mennék a barátnőimmel bulizni, csavarogni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 12 éves lány vagyok. Nagyon jól megvagyok a barátnőimmel, ők is olyanok mint én. Van egy fiú, aki ugyan nekem tökéletes, de sosem kapom meg, mivel 17 éves és celeb. 1 hete találtam rá az interneten erre a palira, és nagyon belezúgtam. Oké, elárulom, Szalay Ricsiről van szó. Amióta naponta kb. 10x megnézem a videóit, ahol hülyéskedik, úgyérzem, hogy egyre szabadabb akarok lenni. Bulizni akarok, sétálni a barátaimmal és csak velük akarok lenni. Viszont lenne még egy problémám. Az elmúlt napokban egyre többet gondolkozok azon, milyen lehet szerelmesnek lenni. Még nem volt barátom, és 14-15 éves koromig nem is tervezem. De már tényleg nem bírok magammal, és be kellett vallanom magamnak, hogy barátot szeretnék. Viszont ez nemérdekel. Nagy az akaraterőm, és nem fogok bepasizni, úgyérzem, ehez még túl kicsi vagyok. Szóval maradjunk a bulizásnál. Eddig még csak sulis bulikra mehettem el, viszont az osztálytársaim között már olyan is van, aki nem szűz, és lány. Mindegy, nem ez a lényeg. A szüleimmel is sok a gond.. Anyukám sehova se akar elengedni. Apukám sokkal engedékenyebb, viszont ő nem akar cirkuszt, így beleegyezik anya döntésebe. Egyszer például barátnőmmel el akartunk menni a plázába busszal (ami tőlünk kb. 50 km Miskolcon) és nem engedtek akárhogyis könyörögtem. Pedig csak kajálni mentünk volna a mekibe. Szerintetek nagyon gáz, hogy ezt érzem, hogy ezt akarom csinálni? Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. aug. 13. 23:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A thinihszthárok lol :D én ennyi idősen Michael Jackson-t hallgattam nem Jacob SzartériuztXDvagy JB-t.Szalay Richárdot meg főleg nem
2018. febr. 22. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!