Hol lehet kapni ilyet Magyarországon?
Figyelt kérdés
Az úgynevezett "bean boozled" kapható Magyarországon,és mennyibe kerül. Nem biztos hogy jó kategóriába irtam Úgyhogy Bocsi.2014. aug. 11. 12:43
1/5 anonim válasza:
Szerintem sehol sem, legalábbis ahogy utána néztem. Eddig csak a Sugarban lehetett kapni normális ízűeket, a minap voltam Tescoba most ott is megjelent pár különlegesebb (Hello Kitty, stb...) de a konkrét Bean Boozled nincs.
A magyar forgalmazó a Heinemann Testvérek kft, esetleg egy e-mailt lehetne nekik írni, hogy tervezik-e behozni azt a terméket. Az amerikai honlapról rendelni sem lehet ide, Ebay-t néztem még, de 1800Ft-ot egy kis doboz cukorkáért én nem veszek :D Bármennyire is csábító, amikor kint Amerikában 3700-ért már 6 dobozt kapsz :D
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! :)
2014. aug. 15. 07:41
3/5 anonim válasza:
A tescoban lehet kapni😊 ott nézd meg
4/5 Szasi0074 válasza:
itt 1 térkép ami megmutatja hogy hol lehet kapni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!