Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyik blog lehet ez? (Lent)

Melyik blog lehet ez? (Lent)

Figyelt kérdés

Egy olyan blogot keresek, amelyen tobb tortenetet is irt az iro parhuzamosan. Az a tortenet, amelyiket en olvastam, egy halott (szellem) lanyrol szolt, es a temetesevel kezdodott a tortenet. A csaj elmondja, hogy ot a szulei igazabol nem is szerettek, ez latszik az arcukon is a temetes kozben. A temetes utan a lany egyedul van, de egyszercsak talalkozik egy olyan fiuval, aki szinten halott, es olyan, mint o. A fiu mindent tud a vilagrol es a szellemekrol, de asszem az tortenik, hogy beleavatkozik egy ember tettebe, megvedi ot, ilyesmi, es eltunik, bezarjak. Eddig olvastam, utana nem is neztem ra a blogra, de most rszembe jutott, de nem emlekszem a blog nevere.

Mi a cime? Aki tudja, irja meg. Koszi :)

2014. aug. 7. 20:50
 1/2 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne :D
2014. aug. 10. 12:28
 2/2 A kérdező kommentje:

ha nem tudod, hogy melyik blogról van szó, akkor ne írj! azzal nem sokra megyek, ha mindenki lépten-nyomon odaírja kommentbe, hogy "engem is érdekel". ha érdekel a blog, akkor iratkozz fel a kérdésre, s majd ha válasz jön, te is meglátod!

ezzel csak azt érted el, hogy nem tudom kiemelni a kérdést, mert 24 órán belül jött válasz. ezzel te sem leszel előbbre!

aki meg tudja, hogy melyik blogról beszélek, vagy csak sejti, és van egy tippje, az írjon, mert lehet, hogy pont eltalálja a blogot.

köszönöm!

2014. aug. 11. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!