Vészhelyzetből vagy a Grace-klinikából egy részre vagyok kíváncsi! (de lehet, hogy másik orvosos sorozat) Melyik lehet az?
Figyelt kérdés
Egy orvosos sorozatban volt régebben,hogy van egy lány,akit zavar,hogy pirul,és valamilyen műtétek akarnak rajta elvégezni.Meg az egyik orvos tetszik neki,és egyből elpirul,amikor megjelenik.Csak ennyire emlékszem.Légyszíves,valaki,aki tudja,hogy melyik sorozat,melyik része,az szóljon!Köszönöm2010. jan. 12. 12:41
1/5 anonim válasza:
Grace klinikában volt.
Mindjárt megkeresem, melyik rész.
2/5 anonim válasza:
Hogy melyik rész, azt egyelőre nem találom, de az tuti, hogy Grace klinika.
3/5 anonim válasza:
Megerősítem, tuti Grace klinika, és tuti nem 3. évad, mert azt nem láttam, csak az első kettőt:D
4/5 anonim válasza:
2 évad, 3. rész: Make Me Lose Control
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2010. jan. 12. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!