Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha alkoholt...

Miért van az, hogy ha alkoholt iszom, akkor hamarabb vesztem el az emlékképeim, mint hogy berugjak? Pontosabban lenn

Figyelt kérdés
Mikor alkoholt iszom , mind1 mit , másnap arra emlékszem , hogy iszogatok , még józan vagyok , majd reggel felkelek a buli után , és semmire nem emlékszem , de nem (mindig) viselkedem úgy mint aki be lenne rugva. Régen , még fiatalon pedig pont az volt , hogy egyszerűen nem bírtam berugni akár mennyit ittam . Most pedig nagyon kevéstől ez az emlékezetvesztés van , és nem iszom többet mint pl. a haverjaim , ez mitől lehet ?

2014. aug. 4. 22:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindenkire máshogy hat az alkohol. De full fekete kocka, se kép se hang? Rákérdezhetsz orvosnál, ha nagyon idegesít.

Én például nem bírok nagyobb dolgokat elfelejteni, tisztán emlékszem rá, hogy a múltkori buliban hol, kivel hánytam, kivel mentem haza, meg minden. De az már kimaradt, hogy barátnőm ellopta a csokimat a táskámból :D

2014. aug. 5. 09:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Egy képkocka sem ... pedig nen hányok soha , nem értem h miért lehet ez ...
2014. aug. 5. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!