Szerintetek hülyeség normál autóra gallytörőt rakni? Rendőrautókon is van és szerintem jól mutat azért kérdem.
2014. aug. 4. 02:29
1/13 karesz01 válasza:
Ha neked tetszik semmi akadálya .
Ha van rá pénzed semmi akadálya .
Ha ettől te boldog leszel és vagy , akkor semmi akadálya .
Ha emiatt nő a személyi biztonság érzeted , akkor semmi akadálya .
Ha úgy érzed sok gallyakkal találkozik az autód , akkor semmi akadálya .
Ha úgy gondolod sokszor fogsz valakit az útról lelökni rendőr módszerrel , akkor semmi akadálya .
Ha úgy érzed hasznos holmi egy hétköznapi személyautón ez az eszköz , akkor semmi akadálya .
3/13 A kérdező kommentje:
Értem kösz.
2014. aug. 4. 10:18
4/13 A kérdező kommentje:
De ez 2006-os. Biztos más már a törvény. Láttam már sok autón. Persze narmál városi autón még nem.
2014. aug. 4. 10:22
5/13 anonim válasza:
Amennyiben a forgalmi engedélybe nem kerül bejegyzésre engedély nélküli átalakításnak minősül.
6/13 A kérdező kommentje:
Értem. De mondjuk még csak 13 vagyok (fiu nemhiába a kocsikkal foglalkozom :)) és csak megtetszett a gta5-ben a rendőrautó megnéztem h van-e ilyen és volt. És ha zsaruknak szabad nekem mért ne? :))
2014. aug. 4. 10:26
7/13 A kérdező kommentje:
De sztetek engedélyt kapnék rá?
2014. aug. 4. 12:37
8/13 A kérdező kommentje:
Még várom a válaszokat/kommenteket.
2014. aug. 4. 13:23
9/13 anonim válasza:
Mire jogsid meg kocsid lesz addigra meg sokszor valtozhat a szabalyozas, kar ezen most izgulni.
10/13 A kérdező kommentje:
De nekem az annyira tetszik. Nem tom telik-e terepgépre majd. De ha nem akkor is szeretnék rá 1-2 plusszt tenni. Erősített lökhárítót meg gallytörőt tuti. Meg 1-2 plussz reflektort is. Aztán majd meglátom. Csak legyen szabad mert ezt én nagyon akarom.
2014. aug. 4. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!