Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyik ez a tűzijáték?

Melyik ez a tűzijáték?

Figyelt kérdés

Egyik szilveszteren hülyültünk ilyen recsegő kis cuccokkal, erre a szomszédék: Na most mit jövünk :DD

Erre felküldenek egy rakétát, ami ugyanúgy, mint a rendezvényeken, ilyen arany színű kiy halvány csíkként megy, magasra, aztán belassul, erre akkorát "robban" hogy megremeg az ablak, ilyen nagy kerek, színes.

Mint amikor pukkadozik rendezvényeken, bulikon, várnak pár másodpercet és odavágnak hirtelen egy nagyot.

A szomszéd milyen rakétát küldött fel?

Valaki ellinkeli, mert én még csak ilyen 12 db-os kicsi süvítővel foglalkoztam, és elképzelni nem tudom, hogy néz ki, hol vegyek, mennyibe kerül.

Szilveszterre kéne, majd akkor veszem, de már kiváncsi vagyok.

2014. aug. 4. 01:12
 1/4 A kérdező kommentje:
Na most mi jövünk*
2014. aug. 4. 01:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyet robbant? Akkor vagy rakéta, vagy vetőcsöves bomba. Linket sajnos nem tudok küldeni, mert nincs pontosítás. A rakéták általában kis arany/narancssárga csíkként mennek fel, a szilveszteri rakéták közül szinte mind. A vetőcsöves bombákat sajnos betiltották, azok a szilveszteri mérethez képest nagyok, de azok általában nem rendelkeznek nyomkövetővel, így nem tudjuk neked megmondani.

Üsd a google-ba, hogy pyropont, vagy tuzijatek.hu stb.

Itt találsz termékeket és videókat a termék alatt.

2014. aug. 4. 13:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen azt én is gondoltam, hogy ez a kettő, de mekkora, mennyibe kerül, és hogy néz ki, mert van többfajta, de melyik az a legnagyobb, amit engednek szilveszterre?
2014. aug. 4. 14:47
 4/4 anonim válasza:

hali...

a vetőcsövest sajnos betiltották a sok hülye miatt... :(

[link] ez legaláis és eléggé nagyot szól :)

3 db 400-600 forint

2014. aug. 6. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!