Szerintetek miért hozták létre ezt a kamu profilt facebookon?
2014. aug. 1. 12:55
1/7 anonim válasza:
Kémkedni valaki után, átverni, reklámozni valamit, vagy valaki ismerősszámát növelni. Ezek a leggyakoribb okok ha kamuprofilt hoznak létre. De azt azért biztos nem gondolod hogy bárki konkrét választ adhat a kérdésre.
2/7 A kérdező kommentje:
És szerintetek jól tippelem, hogy az egyik képet lájkoló csávó volt a kiagyaló?
2014. aug. 1. 12:58
3/7 A kérdező kommentje:
Amúgy nem is konkrét választ vártam, hanem tippeket :)
2014. aug. 1. 12:59
4/7 anonim válasza:
Én (és biztos sokan) nem buktatnám le magam azzal, hogy csinálok egy hamis profilt, majd bejelölöm magam ismerősnek (hiszen ha belép abba, úgyis lát mindent). Ha sok van, lehet nem feltűnő de 5 ismerősnél még igen.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, de nekem olyan, mintha nem is akarná titkolni a létrehozó, hogy ez kamu…hiszen ordít róla :D Ez a legfurább benne.
2014. aug. 1. 13:20
6/7 anonim válasza:
Szerintem meg, aki kamu profilt csinál facebook-on, az van olyan balga, hogy elköveti a fent említett hibát.
7/7 anonim válasza:
Elképzelni sem tudom, hogy te hol akadtál rá, meg miért agyalsz rajta.
Vagy lehet, hogy te csináltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!