Pinky Baba kérdése:
Sweet 16 ötlet vagy valami?
Figyelt kérdés
Hello
Légyszi segítsetek már! Van valami jó, belevaló ötletek erre az alkalomra? Nem vagyok valami jó kislány tehát én valami nagyon ütős bulira gondoltam.
Ha van valami igazán jó ötleted írd ide de privibe is írhatsz:3
2014. júl. 31. 15:43
1/2 bigfec97 válasza:
Szia :) első lépés kell egy nagy ház medencével és nagy kerttel. Aztán egy jó kis partybuszos belépő gizda lenne :D
Nem tudom 16 évesen szüleid mennyire tolerálják az alkohol fogyasztást, de abból sok kell :D meg aztse tudom mennyire vagytok vastagok :D de igazából egy buli lényege a jó társaság és a jó zene!
2/2 A kérdező kommentje:
A partybusz nagyon bejön mivel hogy télen van a szülinapom így a medencés dolog nem lenne jó
Kösziii
2014. okt. 3. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!