Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek egy házibulit...

Szerintetek egy házibulit mivel lehetne hangulatosabbá tenni?

Figyelt kérdés

Házibulit rendezek jövőhéten egy várostól messze eső nyaralóban és semmi ötletem nincs mivel lehetne valami "extrát" vinni bele. Alkoholra, zenére, vízipipára gondoltam már, de azért gondoltam írok, hátha van valami ötlete másoknak is. Előre is köszönöm a gondolatokat. :)

(Füves témát hanyagoljuk haha :))

2014. júl. 31. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:
nálunk alapfelszerelés a kéjgáz, a részegedj okosan, az alkoholiti, ha nem kanbuli, akkor igazság vagy merêszségezünk... egyszer próbáltuk kanbulin is, aznap 5 olyan sztori is született, amit soha senkinek nem mesélhetünk el... (nem buzulás, csak vandálság...)
2014. júl. 31. 13:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Jaj ezek jól hangzanak :D mindjárt le is írom őket noteszba, haha :D
2014. júl. 31. 14:00
 3/3 anonim válasza:
Nekem úgyszint van egy házam messze a várostól és én is házibulit szervezek nekem az ivós játékok jönnek be! 4 pia 4 szín a francia kártyában húzol és iszol megy körbe!
2014. aug. 23. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!