Bulit szervezek és nem tudom milyen programokat csináljak?
Figyelt kérdés
Vicces, de nem durva játékokat, feladatokat szeretnék kitalálni, de nem nagyon megy. ha valakinek van ötlete akkor örömmel várom. 5-6 fő jönne, lányok fiúk vegyesen.
15/L
2014. júl. 29. 11:18
1/2 anonim válasza:
Kártya ivó játék! Francia kártyában 4 szín hozzá társítva 4 ital húzol és iszol! Javaslom hogy az egyik ital 10%-os citromlé legyen mert úgy vicces!
2/2 anonim válasza:
Ivós játék. Ha van otthon pl. egy mikulássapkátok, akár egy sima kalapotok, rakjátok rá a TV sarkára. Amikor felveszi valaki a kalapot/mikulássapkát, akkor egy ember feltesz egy kérdés valakinek. Ha nem tudja az illető, akkor iszik. Szerintem vicces is lehet, és még filmet is tudtok nézni :) Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!