Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csak én vagyok úgy a fanfictio...

Csak én vagyok úgy a fanfiction-ökkel, hogy olvasás közben féltékeny leszek a kitalált női karakterre? Vagy van még valaki, aki ugyanígy érez közben?

Figyelt kérdés
Ezért inkább nem is olvasom őket. Sőt, ha meglátom, hogy valaki ír egy olyan fanfictiont, amiben "Ő" szerepel, sokszor rá se kattintok, mert már akkor féltékeny leszek. Ettől függetleneül én is írok egyet, de a saját szereplőm nem zavar... Egyedül vagyok ezzel az érzéssel, vagy van még más ilyen idióta is rajtam kívül? :D

2014. júl. 28. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Én nem az tuti. De csak azért mert nem olvasok olyat amiben nőnemű lény is tevékenyen szerepel. Jobban csípem a pasi-pasi felállást.
2014. júl. 28. 21:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam féltékeny lenni általában mert beleélem magam a lány szerepébe, teljesen azonosulok vele. Én vagyok az így nincs kire féltékenynek lenni. Próbáld ki! Amúgy 1D neked is? :D
2014. júl. 28. 21:39
 3/8 A kérdező kommentje:
#2: Köszi a tippet, meg fogom próbálni. :) Nem, dehogy 1D, bocsi. :D Neymar <3
2014. júl. 28. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg csak te. Én is szeretem a fanfiction-öket, és nem szoktam karakterekre féltények lenni...
2014. júl. 28. 21:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is ezt tapasztalom. Csak n nem féltékeny leszek hanem a gyomrom fájdul meg ha azt olvasom hogy csókolóznak a kedvenc karakterem.
2014. júl. 29. 10:14
 6/8 anonim ***** válasza:
én nem szoktam
2014. júl. 29. 10:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Én az 1Ds blogoknál nagyooon :D
2014. aug. 10. 21:38
 8/8 Ámen válasza:
Én is féltékeny szoktam lenni. De én el szoktam olvasni. Elküldöd privátba a tiédet?
2014. aug. 19. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!