Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van olyan aki rendelt már...

Kutyaazanyád kérdése:

Van olyan aki rendelt már tumblr matricát, és magyar?

Figyelt kérdés
Szeretnék tumblr matricákat rendelni, de nem tudom hogyan, nem tudok rendesen angolul, a fordító pedig érthetetlenül fordít. Az oldalt linkelem, azt szeretném megtudni, hogy hogyan, és, hogy mennyiért küldenek ki ilyen matricákat. Annyi angoltudásom van, hogy rákattintottam a JUST VANT STICKERS? Gombra, na de hogyan tovább?! Normális válaszokra várok:) a link: [link]
2014. júl. 25. 21:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Fogsz két borítékot. Az egyikre ráírod feladónak magad, címzettnek a Tumblr-t, ami ott fel van tüntetve. Ugye fel kell tüntetned az országot is meg mindent, mert külföldre megy. A másik borítékra felírod a Tumblr-t feladónak, magadat címzettnek, és beleteszed az első borítékba, így a Tumblr kap tőled ez borítékot, amin te vagy a címzett, csak bele kell tenniük a matricát és elküldeni. Valamint küldened kell nekik egy ilyen válaszolós kupont? Nem tudom, hogy fordítják, de a lényeg, hogy nem nekik fog pénzbe kerülni a visszaküldés. Erről érdeklődj a postán szerintem. Azt is beteszed a Tumblr-nek címzett borítékba a neked címzett borítékkal együtt, és elküldöd.

Nem próbáltam még meg semmi, szóval nem tuti, de én így értelmeztem. Ha valamiben segíthetek, írj nyugodtan privátot.

De miért szeretnéd ezt? Sokka olcsóbban tudsz nyomtattatni ilyen matricát egy helyi nyomtatással foglalkozó boltban... Könnyen elveszhet, meggyűrődhet a postán.

2014. júl. 26. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!