Szeretnék a legközelebbi animeconra elmenni, és persze cosplayerezni is! De nem találok olyan karaktert, akinek be tudnék öltözni!? Többi lent.
Az a gondom, hogy alkatilag nem vagyok egy nádszál (de már dolgozom rajta), és nem vagyok alacsony se (178cm). Így az aranyos karakterek kilőve. Ezekkel a „paraméterekkel” mit tudnék tenni?
A normális válaszokat előre is köszönöm.
Hoppá, elfelejtettem kiírni. Lány vagyok. :)
Köszönöm az ötletet.
Akkor öltözz be fiúnak..:D
Na jó vicceltem.
Amúgy én tudok szerezni neked cosplay parókát ha érdekel írj privit.Mindenféle színben.;)
Accel world? válassz egy szereplőt a felgyorsult világból és öltözz be valamelyiknek pl. a ciánkék bökős robotnak..
páncélruha lehet kartonból vagy valami hasonlóból, paróka nem kell és a méreteiddel se lesz probléma
vagy nem tudom ismered e League of Legends, nagyon népszerű játék és ha megnézed a honlapján milyen karakterek vannak biztosan találsz valami neked tetszőt és hozzád illőt
bocsi hogy ha megbántottalak a nyers fogalmazásommal most ezek jutottak az eszembe :)
köszönöm az ötleteket
ui.: nem bántódtam meg :)
1. válaszoló vagyok. Akkor a férfi főszereplők kilőve.
Nehéz keresni, mivel általában a női főszereplők 160-cm magasak (tisztelet a kivételnek), nem bántásból mondom, de szerintem nem hátrány ha egy nő magas, sőt számomra előny.
Nos a személyes véleményemet félretéve lenne pár ötletem:
Lovely Clomplex főhős nője aki magas, és talán nem is nehéz cp-zni. (bár fogalmam sincs mert egyszer sem cpztem)
Nézzük tovább...
Talán Zero no Tsukaima szereplői közül tudnék mondani, akik nem alacsonyak, Toradora ismét a kék hajú lány, esetleg a vörös hajú lány, (ne haragudj a neveket magyarul sem tudom megjegyezni nemhogy japánul :DD)
Viszont a Black Bullet-ből a doktornő sem alacsony, és nem nehéz cp-zni.
Ao No Exorcistből pár szereplő akik nem éppen alacsonyak,
de szerintem 178 nem éppen eget rengetően magas, szóval szerintem te döncsd el.
Remélem tudtam segíteni!:)
Risa Koizumi a Lovely Complexből szerintem találna, mert neki pont ez a fő jellemzője hogy magas.
Ana a Kaleido Star-ból elég magas.
Maggie a Read or Die-ból is magas.
Winry Full Metal Alchemistből, nem túl magas, de nem is alacsony.
Kaname Chidori a Full Metal Panic-bol
Misaki a Kaichou wa Maid Samaból, nem tudom mennyire magas, de nem is az a kis cuki alacsony karakter.
Remélem találsz kedvedre valő karaktert. Minden jót ^-^
Én vagyok aki a képeket belinkelte.
Annyit szeretnék még mondani neked, hogy ne legyenek gátlásaid a testalkatod miatt. A cosplay a szórakozásról szól, érezd jól magad. Azt jól teszed hogy dolgozol rajta, de ne szorongj és ne idegeskedj és főleg ne éheztesd magad.
A magasságod pedig szerintem egyáltalán nem probléma :)
Köszönöm a válaszokat!
Majd igyekszem, hogy ne legyenek gátlásaim magammal kapcsolatban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!