28 évesen még nem késő elkezdeni valamilyen táncot tanulni, mint pl salsa? Jelentkezésnél van korhatár, vagy bárki mehet?
Figyelt kérdés
Budapesten van néhány salsa oktatás,esetleg közületek van aki jár és tudna is ajánlani?:)2014. júl. 22. 17:11
1/4 anonim válasza:
Hát a régi tanárom 50 fölött kezdte el tanulni szóval...
3/4 A kérdező kommentje:
lány:)
2014. júl. 23. 16:36
4/4 anonim válasza:
Na akkor meg pláne nem késő, mivel bizonyos szempontból könyebb helyzetben vagytok. Mondjuk a nyár nem a legszerencsésebb mert vagy nem indulnak tanfolyamok, vagy már indultak. Múlt héten pl. Indult egy 2 hetes intenzív bachata, vagy ezen a héten, meg vannak táborok, ott is van intenzív kezdő de gondolom nem tudnál elszabadulni egy hétre a jövő héten. :) egyébként én is kezdő vagyok, áprilisban keztem. Ha fel mersz venni facebookon, tudok ajánlani olyan eseményeket ahová kezdőként is érdemes elmenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!