Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Rajz véleményt, légyszíves?

Rajz véleményt, légyszíves?

Figyelt kérdés

Október óta első rajzom.. szerintem nem lett vészes de szeretnék külső véleményt is.. Köszönöm:) 22f

[link]

2014. júl. 20. 19:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10/9 nagyszerű lett :D
2014. júl. 20. 19:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem rossz, felismerhető :D
2014. júl. 20. 19:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!:)
2014. júl. 20. 19:58
 4/11 anonim ***** válasza:
COOOOOOOOOOOL!!! ;D
2014. júl. 20. 20:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Fantasztikus, teljes mértékben felismerhető! Az egyetlen icipici dolog amibe belekötnék, hogy Ben haja ezerszer göndörebb, inkább kisebb fürtökben áll, mintsem mind egyfele. De nagyon jó, tehetséges vagy! :)
2014. júl. 20. 20:40
 6/11 A kérdező kommentje:

Igen, az öreg cucumberbitchnek elég fura haja van, de így is ezzel ment el a legtöbb idő:D

Köszönöm szépen!:)

Itt egy másik is, bár régebbi.

[link]

2014. júl. 20. 20:44
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem rossz, de azért nem tökéletes.

A haj az elég "gagyi" a rajz többi részéhez képest. A többi dolog szép kidolgozott, a haj meg elnagyolt ehhez képest. Meg kicsit firkás az egész, ezzel öregítettél szegényen jó pár évet. És ugyan annyira nincs előttem az ürge arca, de az orra-szája körül mintha kicsit sántítana az egész picit.

A korábbi képedet jobbnak érzem, nem olyan firkás, csak egy-két helyen van benne a halánték felé. Két dolog nem tetszik benne: vannak elnagyolt részek ennél is: a szemek és a fogak, egy kis árnyékolás és részletezés sokat dobna a dolgon. A másik meg a vérpacás rész, kicsit olyan hatású, mintha egy kevésbé jó PS effektet rádobtál volna és kész. Valami kis harmadik dimenzió, fénytörés hatásosabbá tette volna - az ajkánál például nagyon szépen megcsináltad ezt.

Remélem nem veszed zokon, építő jellegű kritikának szántam, ettől még nagyon jó rajzok és tehetséges vagy, a többség sose jut el erre a szintre.

2014. júl. 20. 22:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Dehogy veszem zokon, elég kezdő vagyok még ahhoz:D Köszönöm szépen, tényleg jó dolgokat írtál és figyelni fogok ezekre:)
2014. júl. 20. 22:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is jobban tetszik egy picit a régebbi, de csak azért, mert jól megöregítetted Ben bácsit. :O (Bár egyébként szépen rajzoltad le)
2014. júl. 22. 21:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Woow! :D
2014. júl. 23. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!