Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A Puha ponty pellet (Haldorádó...

A Puha ponty pellet (Haldorádó) másnak bejött? Használta már valaki?

Figyelt kérdés
Mert felháborító,hogy kiadtam 1100ft-ot,és kaptam egy használhatatlan csalit.fel sem lehet tűzni a horogra,ahogy hozzáérek,mállik szét,pedig a szav.ideje 2016 04.Igazából nem érdekel hogy tárolási probléma miatt lett ilyen,vagy másért,ez pofátlanság,hogy ide süllyedtek a horgászboltok,lehúzzák,becsapják az embert!!!!!!Selejtet adnak és mínőséget hírdetnek....
2014. júl. 19. 15:59
 1/4 anonim válasza:
en vettem ananaszosat, de nem ajanlom. igazabol semmit nem fogtam vele, hamar leazik tenyleg nagyon hamar. sok van a dobozban, de nem az igazi. inkabb vedd a lebego, oldodo flu fajtat az 2790 ft na az tenyleg jo
2014. aug. 7. 15:40
 2/4 A kérdező kommentje:
ez is lebegő,oldódó volt...mindegy.köszi
2014. aug. 11. 19:48
 3/4 anonim válasza:
Én is megvettem, első nekifutásra szívem szerint kib*sztam volna az ablakon ahogy szétesett a kezembe. De mivel látszik rajta hogy nagyon nedves, kiöntöttem egy tálcába két napig szobában "szárítottam" utána már jobb lett. Csalitüskére ajánlatos használni, legalábbis Nekem működik. (Eurocarp Bait harpoon csalitüskét vettem hozzá)
2015. jan. 9. 22:34
 4/4 bpetikee válasza:
Na pont erre voltam kíváncsi, most csak engem b**tak át, vagy másnak se stimmel a csali... ma vettem egy édes ananász ízesítésű puha pontypelletet a Haldotól, hogy basszus 1x élünk kipróbálom, de lecsavarva a fedelet lesújtó volt az eredmény: se illata, se íze meg se közelíti nem hogy az ananászét, de másét se... mintha vmi széteső haltápot vettem volna. Nem tudom ki bűne ez, vagy mi ez, vagy ez tényleg ilyen-e, de nagyot kellett csalódjak!!!
2016. márc. 26. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!