A Puha ponty pellet (Haldorádó) másnak bejött? Használta már valaki?
Figyelt kérdés
Mert felháborító,hogy kiadtam 1100ft-ot,és kaptam egy használhatatlan csalit.fel sem lehet tűzni a horogra,ahogy hozzáérek,mállik szét,pedig a szav.ideje 2016 04.Igazából nem érdekel hogy tárolási probléma miatt lett ilyen,vagy másért,ez pofátlanság,hogy ide süllyedtek a horgászboltok,lehúzzák,becsapják az embert!!!!!!Selejtet adnak és mínőséget hírdetnek....2014. júl. 19. 15:59
1/4 anonim válasza:
en vettem ananaszosat, de nem ajanlom. igazabol semmit nem fogtam vele, hamar leazik tenyleg nagyon hamar. sok van a dobozban, de nem az igazi. inkabb vedd a lebego, oldodo flu fajtat az 2790 ft na az tenyleg jo
2/4 A kérdező kommentje:
ez is lebegő,oldódó volt...mindegy.köszi
2014. aug. 11. 19:48
3/4 anonim válasza:
Én is megvettem, első nekifutásra szívem szerint kib*sztam volna az ablakon ahogy szétesett a kezembe. De mivel látszik rajta hogy nagyon nedves, kiöntöttem egy tálcába két napig szobában "szárítottam" utána már jobb lett. Csalitüskére ajánlatos használni, legalábbis Nekem működik. (Eurocarp Bait harpoon csalitüskét vettem hozzá)
4/4 bpetikee válasza:
Na pont erre voltam kíváncsi, most csak engem b**tak át, vagy másnak se stimmel a csali... ma vettem egy édes ananász ízesítésű puha pontypelletet a Haldotól, hogy basszus 1x élünk kipróbálom, de lecsavarva a fedelet lesújtó volt az eredmény: se illata, se íze meg se közelíti nem hogy az ananászét, de másét se... mintha vmi széteső haltápot vettem volna. Nem tudom ki bűne ez, vagy mi ez, vagy ez tényleg ilyen-e, de nagyot kellett csalódjak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!