Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Autós erősítő jó igy? és a ledek?

Autós erősítő jó igy? és a ledek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok valami nagy szaki de van egy autóm amiben van egy blaster trust your ear bl 500 W erősítőm és mellé egy MacAudio Mélynyomó (300w/400w) és mire lenne szükségem még ugyanis bekötöm és szól hibátlanul ezzel nincs problémám csak látta a neten meg itt ott hogy szükséges mindenféle más is ezek mellé pl láttam ahol kondenzátor is volt meg ilyenek és ne tudom mire jók és hogy szükségem van e ilyenekre ?! ebben kérem a segítségeteket! És az igaz ha pl egy led sort bedugok a hangfal mellé akkor az ütemre villog és semminek nem esik baja ? sem az erősítőnek sem a többinek ?!
2014. júl. 18. 22:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Kondi akkor kell, ha több erősítőt akarsz meghajtani, vagy 1 nagyot. Pl 1 db 3x1500 W -os... oda már kell... ha így működik, ne piszkáld. És ez a led-soros dologhoz kell egy érzékelő, amit be tudsz állítani hogy milyen szórásra adja a villódzást. pl magas-közép-mély /ezek közül.
2014. júl. 22. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!