Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyik fesztivál a kedvencetek...

Nagykitty kérdése:

Melyik fesztivál a kedvencetek és miért? Pl: Volt, Balaton Sound, Szige, vagy Efott.

Figyelt kérdés
Miket szoktatok magatokkal vinni fesztivélra, hány éves kortól lehet menni már barátokkal, milyen a hangulat, kivel érdemes menni, miket szabad csinálni, és miket érdemesebb elkerülni? Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. júl. 17. 16:26
1 2
 1/11 anonim válasza:

Én ebben az évben voltam elöször a VOLT-on,fenomenális,hatalmas,borzasztóan jó,eddig Pestre jártam bulizni folyamatosan,de ez ezzel össze nem hasonlítható,nagyon nagy élmény,és nagyon jó a hangulat.

Én 19 vagyok,de szerintem ellehet már menni ilyen 16-17 éves kortól is,haverokkal feltétlenül akik tudják kontrolálni magukat.Pénzt és hogyha sátrazni akarsz akkor sátrat,érdemes még felkészülni a rossz időre,szoval ilyen ruhadarabok mint például a gumicsizma vagy az esőkabát jól jöhetnek.

2014. júl. 17. 17:44
 2/11 Avox ***** válasza:
annyi a lényeg hogy haverokkal menj, vigyetek sok piát de ne igyátok meg rögtön ha több napra mentek mert eszméletlenül sokba kerül a pia mostanság..figyelj most leszek 16 és eddig rengeteg helyen voltam .nem tudom hány éves vagy és hogy hova valósi de szabolcsban szokott lenni az Ajakfeszt én minden évben oda járok :D
2014. júl. 17. 18:32
 3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat! Azt hiszem, jövőre feltétlenül elmegyek egyet fesztiválozni nyáron a haverokkal! :)
2014. júl. 17. 20:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem a Balaton Sound a kedvencem, voltam a mostanin, eszméletlen jó buli volt, mindenkinek csak ajánlani tudom ;)
2014. júl. 18. 17:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Balatonsound vizpart jo zene jo emberek hatalmas hangulat reggelig tarto bulik:)
2014. júl. 18. 19:09
 6/11 A kérdező kommentje:
Én is a Balaton Soundra számítottam, mint legjobb fesztivál. A véleményeket elnézve pedig azt gondolom, jövőre nem hagyhatom ki. :) Köszönöm a kommenteket.
2014. júl. 18. 19:51
 7/11 Forever 18 válasza:
Balaton Sound :-))))) <3
2014. júl. 19. 21:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem mondok kedvencet, mert eddig csak egy konkrét fesztiválon voltam, de az a kedvenc, ahol a kedvenceim lépnek fel, hiába imádja valaki a rockmaratont, ha te pl nem hallgatsz rockot. Mit szoktam vinni (mit vittem) hát hálózsák, sátor ruha ezek alapok, meg ugye tisztálkodószer, ezen kívül minden amit te úgy gondolsz. Voltak akik annyira felesleges dolgokat hoztak (láttam hűtőt is, rendes nagyot :D) Hogy hány éves kortól, ez sztem szülőtől függ, elengedi e, de sztem azért olyan 16 tól max, az alatt nem engedném a majdani gyerekem. hangulat jó, de készülj az éjszakai zajongásra, ordibálni fognak, de mindenki tipikusan a jófej ember, egy cikizős beszólást nem hallottam senkitől sem magamra nézve, sem másra. Gondolom haverokkal érdemes menni, de úgyis szerzel legalább vagy 10 ismerőst. Miket csinálni, ez a jellegén múlik, ha pl valamilyen balaton parti fesztivál akkor mondjuk a fürdés, de igazából azt csinálsz amit akarsz, ha tubát viszel magaddal, zenélsz, ha meg sakktáblát, sakkozol. Elkerülni sztem a balhét érdemes meg azt a mgatartást ami miatt leszedi ka karszallagod (pl pia, drog csempészés)
2014. júl. 21. 12:47
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! A rendes hűtőn kicsit meg lepődtem és nevettem is :D Igen, biztos vagyok benne, hogy vannak ilyen fazonok. :)
2014. júl. 22. 13:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Elsőszámú a Sziget. Hihetetlen, semmihez sem fogható az a hangulat, ami ott van évről évre. A többi fesztivál is jó (VOLT-on meg Soundon jártam Szigeten kívül), de Szigeten van egy jellegzetes plusz dolog, amit csak ott éreztem, de ezt nem tudom leírni, ezt át kell élni.

Sound is jó azért, mert ott is van hangulat, és ahol a Balaton ott van, az rossz buli nem lehet. Az elektronikus zenét is szeretem.

Volt az alter előadókat tekintve nagyon erős és színvonalas, az talán a legkultúráltabb, legigényesebb is a fesztiválok közül.

Efottot nem ismerem annyira, Ozoráról hallottam még, az állítólag durva hely.

2014. júl. 30. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!