Melyik fesztivál a kedvencetek és miért? Pl: Volt, Balaton Sound, Szige, vagy Efott.
Én ebben az évben voltam elöször a VOLT-on,fenomenális,hatalmas,borzasztóan jó,eddig Pestre jártam bulizni folyamatosan,de ez ezzel össze nem hasonlítható,nagyon nagy élmény,és nagyon jó a hangulat.
Én 19 vagyok,de szerintem ellehet már menni ilyen 16-17 éves kortól is,haverokkal feltétlenül akik tudják kontrolálni magukat.Pénzt és hogyha sátrazni akarsz akkor sátrat,érdemes még felkészülni a rossz időre,szoval ilyen ruhadarabok mint például a gumicsizma vagy az esőkabát jól jöhetnek.
Elsőszámú a Sziget. Hihetetlen, semmihez sem fogható az a hangulat, ami ott van évről évre. A többi fesztivál is jó (VOLT-on meg Soundon jártam Szigeten kívül), de Szigeten van egy jellegzetes plusz dolog, amit csak ott éreztem, de ezt nem tudom leírni, ezt át kell élni.
Sound is jó azért, mert ott is van hangulat, és ahol a Balaton ott van, az rossz buli nem lehet. Az elektronikus zenét is szeretem.
Volt az alter előadókat tekintve nagyon erős és színvonalas, az talán a legkultúráltabb, legigényesebb is a fesztiválok közül.
Efottot nem ismerem annyira, Ozoráról hallottam még, az állítólag durva hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!