Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tényleg annyira rosszak a...

Tényleg annyira rosszak a Nevis, és Döme G. által szignózott botok?

Figyelt kérdés
Bosszantó,mert olvastam pár helyen hogy aki ilyen botokkal lógat,az"NEM ÉRT A HORGÁSZATHOZ".Kell hozzá érteni?Szerintem mindenki maga jön rá idővel,mi a neki szimpatikus módszer,mert ugye tökéletes nincs.Ugyan ez van a felszereléssel is.Lehet kezdeni alacsonyabb minőséggel,idővel úgy is áldoz rá az ember(ha komolyabb eredményeket akar elérni)ráadásul aki nem teheti meg hogy30-40ezret költsön botra-orsóra,azt nem hiszem hogy le kell írni...

2014. júl. 14. 03:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt már magad is megválaszoltad.

"Szerintem mindenki maga jön rá idővel,mi a neki szimpatikus módszer,mert ugye tökéletes nincs."

Amúgy egy szingózott bot nem hiszem, hoyg annyira rossz lenne... Még a 20 éves kemény botok is bőven jók horgászni...

2014. júl. 15. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ne mással törődjél, hanem magaddal... Szeritnem csak a saját véleméyned a lényeg, és nem másé... A cuccok lényegtelenek, horgászni olcsó bottal is lehet.
2014. júl. 15. 12:35
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi.
2014. júl. 16. 03:03
 4/5 anonim válasza:

2 Hónapja vettem egy ARNO botot és egy szinte márkátlan orsót . Mindössze 11.000 forintot fizettem érte, és 9 kilós pontyot gond nélkül kiszedtem vele, sőt egy 13kg-os amurt is szedtem ki vele. Döme Gábor által ajánlott botok, orsók nekem nem jöttek be..sőt az általa etetőanyaggal, és csalival még sose fogtam halat, de amikor felkerült a Timár Golden Carp (Ami 440 ft. a Haldorádoval szemben ami egy ezres) akkor azonnal 2 ponty.

Nem kell bedőlni ezeknek a nagy márkáknak én 15 éve horgászok.

2014. júl. 25. 12:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,egyébként a márkás(divatos)csalikról-etetőanyagokról csak annyit,hogy vettem haldorádó puha ponty pelletet,de használhatatlan,hozzáérek és mállik szét,nemhogy a horgon maradjon,lehet hogy tárolási probléma volt a boltban,de igazából lényegtelen is.olyan termékhez adnak MINŐSÉGI-jelzőt,ami selejt...kiadok 1100ft-ot és nokedlit kapok.Igazából nem szoktam venni ilyeneket,magam főzöm,ízesítem a csalikat,eredménnyel,csak gondoltam kipróbálom milyenek,és negatív élmény lett a vége.biztos van szuper bolti cucc,de a Haldorádó termékeket kerülöm .
2014. júl. 27. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!