Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Stirling motor?

Stirling motor?

Figyelt kérdés

meg akarom épiteni a stirling motort. tudom mik kellenek hozzá, meg hogy kell, már egy jó pár oldalt olvastam, meg tanulmányoztam, anno próbálkoztam is, csináltam 1-2 darabot de nem müködtek. most újra előkerestem, olvasgattam, és megtaláltam a hibát, csak a szigetelésen múlik minden, hogy egy olyan vákumos teret kapjak.

a kérdésem az, hogy a dugattyú a hengerbe, a hengerfala és a benne lévő dugattyú között mennyi lehet a hézag ? mennyire számit, lehet mondjuk 4 mm hézag ? vagy az már rontana a teljesitményen, lehet el se indulna ?

én konkrétan egy tejszinhabos fém dobozra gondoltam, mint külső henger, dugattyúnak bele meg egy energiaital doboza. kb majdnem hogy azonos méretüek

2014. júl. 11. 19:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!