Hány facebook bökéssel lehet bekerülni a guiness rekordok könyvébe?
Figyelt kérdés
ilyesmivel belehet egyáltalán? :D2014. júl. 10. 22:15
1/7 anonim válasza:
Azzal nem, de ennyi értelemmel ami neked van bár be lehet :3
2/7 A kérdező kommentje:
csezd meg
2014. júl. 11. 12:07
3/7 anonim válasza:
Jaj kedves kérdező, miért kell ilyen ellenségesen állni a dolgokhoz?
Az első válaszoló csupán segíteni akart, semmi rossz szándék nem volt benne, legalábbis Én így látom..
De Én utána néztem, és az eddigi rekordernek 12.322.221 bökése van, ezzel vezeti a rekordot.. bár ez tegnap esti adat, szóval lehet azóta változott.
De Én drukkolok neked, sok sikert!
(Van még valami, ha az életed minden percét közzéteszed, "kiposztolod" illetve ha eszméletlen mennyiségű képet töltesz fel magadról, yolo, swag, selfie, xddd, lájk és egyéb címekkel, azzal is van esélyed!)
Szóval, mindent összevetve, sok sikert kívánok, ÉN NEKED SZURKOLOK!
4/7 A kérdező kommentje:
na fiugyu te egyáltalán nem tutsz rolam semmit és én egyáltalan nem teszem ki minden percem fb re se minden napom és azt se hogy épp hol járok vagy h epp most törlöm a seggem és ha nem tévedek akkor most az 5. profil képem van fent és már vagy 5 éve van fb m... erről ennyit
2014. okt. 12. 19:20
5/7 anonim válasza:
#4 Ahhoz képest eléggé csorgatod a nyálad egy két bökésért. De van egy jobb ötletem amúgy neked. A gyermek bántalmazókat gyorsan a sittre dugják és a börtöntöltelékek között is az utolsó csicskák. Biztos megleszel bökve párszor, ha nem egy bökővel akkor egy pénisszel :3
6/7 A kérdező kommentje:
hát anyukám hogy te mekkora gyökér vagy xd
2014. okt. 21. 17:44
7/7 anonim válasza:
Amúgy akár ezt a kérdést jómagam is feltehettem volna mivel engem is érdekel miért nem lehet egyrészt a kérdésre válaszolni a másik miért kell kioktatni a másikat a harmadik pedig miért kell bunkón válaszolni miért védjük az ilyen bunkó beszólogatókat aki nem mondott semmi építő jellegű hozzászólást semmi hasznosat miért nem lehet az ilyet kitiltani az oldalról de ez az én véleményem amúgy én is rengeteget lájkolok amúgy sok sikert én drukkolok neked.26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!