Fesztiválon hogy megy az étkezés?
Efottat konkrétan nem tudom, de fesztiválon minden drága. Ezt úgy értsd, hogy 600 körül van a lángos, 500 egy szelet pizza és egy kiadós adag tészta 1500. Viszont ha jól tudom, Miskolctapolcán lesz, akkor ha van kocsi, vagy buszjáratot néztek, simán meg lehet oldani egy Szinvaparkban vagy Plázában (a buszpályaudvar mellett) kajálást, a Szinvában van egy Spar, meg asszem Tapolca felé Tesco is, bár arra nem vagyok jártas.
Szóval érdemesebb bevinni pár péksütit, ha nem akartok erre költeni.
Utolsó: egyikünk sem mondta, hogy alkoholos italt lehet bevinni, csak hogy üdítőket.
A kérdezőnek: szigetről tudok beszámolni: átvizsgálják a táskát, a vizemet pl. megrázogatták. Így ellenőrizték. Én esőkabátba göngyölve be tudtam csempészni NEM alkoholos italt (azért vittem üdítőt, mert csak fél litert engednek be, de egy betegség miatt nekem muszáj, hogy legyen nálam, és inkább megpróbáltam bevinni, csak végső esetben vettem volna, és sikerült). A másik üveg vizet látható helyre tettem,í gy azt hitték, csak az van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!