Szerintetek melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Szombaton a Brazil-Holland meccset nézzem, vagy menjek Soundra Wiz Khalifa koncertre?:DD
Soundra is meg van a lehetőségem, hogy elmenjek, és szeretem Wizt, meg tudom, hogy nem sok ilyen lehetőség adatik meg, hogy Wiz koncertre menjek, de nagy focirajongó vagyok.. és azt is szívesen nézném "élőben".
szóval szerintetek?:D
2014. júl. 10. 12:14
1/3 anonim válasza:
SOUND!!!!!!!!! jó igaz én nem vagyok focirajongó de az akkor is csak egy tv-műsor ezt meg élőben átélheted ezen csak akkor kéne gondolkozni ha a másik lehetőség az lenne h kimész Brazíliába és élőben nézheted:D ja és mellesleg fasza a sound még szakadó esőben is de szombaton jó idő:D
2/3 anonim válasza:
Sound, egyértelmű :D ma úgyis csak a 3. helyért játszanak szóval még csak nem is final döntő :D
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen✌ én is így döntöttem volna de a sors döntött helyettem:"D mindegy.köszönöm azért:)
2014. júl. 22. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!