Van álhacker program? :D Azazz olyan mintha hacker lennél, közbe csak néhány gombot nyomsz le. Pl barátok lenyűgözésére vagy fogadásoknál jó lehet
Kizárt hogy ezzel bárkit lenyűgözöl vagy átversz. Ha néhány gombot nyomsz le, és közben nem csinál semmit a program az elég feltűnő. Nyilván nem az lesz a lényeg hogy te gépelést imitálsz és akkor a képernyőn mindenféle ablakok ugrálnak és szöveg meg karakterek peregnek le csak úgy.
Ha te azt állítod hogy van egy hacker programod (ami eleve nem hihető), azt fogják mondani hogy bizonyítsd be és hackelj meg valamit. Miután a program kamu lenne, és nem tud semmit, magadból csinálnál hülyét.
Á, nem feltűnő hogy egy karaktert ütsz le de hármat ír ki.
Nagyon okosan kell fogadnod, hogy úgy nyerj hogy gépelést imitálsz és igazad legyen.
#4 válaszolónak köszönöm a többinek meg... nem :D
Én csak feltettem egy kérdést mert láttam ilyet még régebben csak nem emlékeztem rá, lehet ezt is ki kellett volna írnom. Na de lényeg, hogy megvan, mindenkinek köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!