Nyár van és unatkozom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A "osztálytársaim" mind utálom (max. haverok ,de nem lógok velük inkább) ,nem kedvelem őket ,de szerencse most megyek gimibe így nem látom már őket ,de itt a nyár és unatkozom. A barátaim messziek ,így max. fbn beszélünk ,de ilyenkor nem igazán van fent valaki. Mit csináljak? Szoktam medencézni ,de most esős épp az idő ,nem tudom mit csináljak. A gépnél unatkozom ,filmhez most nincs kedvem. Mit csináljak? Ötletek?2014. júl. 8. 13:56
1/2 anonim válasza:
Nem vagy egyedül! Én is iszonyúan unatkozok!
Ha szeretsz akkor olvass,halgas zenét,(rendezd át a szobád)
2/2 anonim válasza:
tanulj nyelveket, kézimunkázz, fb-n keress rá az új osztálytársaidra, ha van névsorod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!