Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Htetszik a szinopszisom?

Vanda122 kérdése:

Htetszik a szinopszisom?

Figyelt kérdés

A történet főszereplője Ann, aki egy lovardában tölti minden idéjét, néha ha nincsenek is órák, akkor is beszökik persze a késsöbbiekben ebből is baja lesz. Mivel olyan sokat jár be Van egy titka, mépedig hogy a Pegazus tud beszélni. Ettől is válik olyan érdekessé, azért sem szeretné elengedni a lovat mert akkor nagy a kockázata annak hogy elveszíti.

Így a történet középpontjában a ló rablás áll. Még pedig Ann lovát akarják tőle elvenni. Késsöbb rájönnek hogy miliárdokat ér, és Ann rájön hogy megkell őt óvnia.

A kislány úgy dönt elviszi a nagymamájához ott biztosan nem találnak rá és utána megy reggel. Az apja bátyának az ismerőse mozdonyvezető és segített neki, és elvitte Pegazust. Viszont akik el akarták venni tőle azok nem találták aznap esete a lovardában a lovat ezért Annhez mentek. De ott sem volt sehol, a milliárdokat érő ló. Azt gondolták ez a lány valami játékot űz velük ezért ők is beszállnak.

A tervük pedig az volt Willnek szólnak, hogy a ló mennyi pénzt ér, és azt elvitte Ann. Csak ez visszafele sült el mert Will magának akarta a több milliárdos lovat és könnyű kézzel eltolta maga elöl a srácokat, akik ezek után nagyot is koppantak.

Eközben Ann leutazott a nagymamájához, hogy lássa Pegazust. Több mint 2 hétig volt lenn és a kis butuska Pegazusból egy verseny lót faragott. De aztán elérkezett az indulás napja.

Ann mikor megérkeztek egyenes a lovardába ment. Mindenki ezt a pillanatot várta, hogy a lány belépjen, és lecsaphassanak rá. De Pegazus összerogyott, fejét lehajtotta. Ann leguggolt mellé, megsimogatta a fejét és csak ennyit mondott:

- Csak az kedves nekünk igazán, amit féltünk elveszíteni, és én ugyanígy éreztem!-mondta Ann.

#írás #regény #szinopszis #ifjúsái köny
2014. júl. 7. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerinted, ha ezt elolvasná egy kiadó munkatársa, mit szólna hozzá?

"Mivel sokat jár be ide van egy titka"?

Tehát, ha én sokat járok kondizni, akkor van egy titkom?

Vannak benne helyesírási hibák és nem ártana átfogalmazni.

2014. júl. 8. 08:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazad is van de én azt is mérelgelem hozzá hogy 11 éves vagyok és szerintem ahoz képest elég jó, igen igen átkell fogalmaznom tudom de én megfelelőnek találom nem kiválónak de megfelelőnek.
2014. júl. 8. 13:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Gondoltam, hogy fiatal vagy, de az meglepett, hogy ennyire.

Megfelelő, hogy körvonalazd a sztorit. De törekedj mindig a kiválóra! :D

Megírtad már a regényt, vagy még csak tervezed?

2014. júl. 9. 07:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Természetesen már elkezdtem írni :) És én is mindenképpen a kiválóra törekedek, anyukám is mondja hogy foglalkozzak az írással mert ahoz nagyon értek. Már írtam kisebbkoromban egy regényt füzetbe az 166 oldalas lett aztán egyet gépen ami 140 valemennyi ésmost aztszeretném ha ez a regény tökeéletes lenne, színpopás és élménydús :)
2014. júl. 9. 08:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Szinopszist akarsz írni, holott még a regény nincs kész?

Amúgy 11 éveshez képest átlagosan fogalmazol, nincs benne nagy extra. De ezzel nincs gond, ennyi idősön még általában ritka a kiemelkedő tehetség. De ha gyakorolsz, akkor még lehet valami belőle.

sok sikert :)

2014. aug. 22. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!