Mit gondoltok a blogomról?
Nemrég kezdtem bele az egészbe. Erre a blogra hetente egy fejezetet töltök fel egy történetből ,amelyet én írtam . Lehet hogy nem a legjobb de sok munkám van benne . Szóval mi a véleményetek?
Itt a link hozzá : [link]
Kezdjük ott, hogy ez nem blog. Nem, továbbra sem blog az, ha egy történetet részekben töltünk fel valahova, akkor sem, ha az egy blogszolgáltató tárhelye. Ettől ez még csak egy novella.
Ha már blogszolgáltató: a dizájn az egyik alap sablon, még annyi erőt sem vettél magadon, hogy a fejlécet lecseréld egy saját képre. Cserébe legalább jól olvasható, mert jó a sablon. Nem a te érdemed.
Apropó olvashatóság: mind a helyesírás, mind a formázás hagy kívánnivalókat maga után.
Ami pedig a sztorit illeti: ez lesz a hatezeregyedik hasonló "blog", ami két hét után elhal nulla látogatottsággal. De ne legyen igazam! Írni jó, olvasni is (már amennyiben jó az olvasnivaló), az írói képességeidet pár sorból nem lehet megismerni - bár a helyesírásod és a helyenként roppant erőltetett fogalmazásod azért sejteti.
Kedves kérdező, nem kell ám megsértődni, hanem értelmezni, amit írtam.
1: dizájn
2: helyesírás
3: külalak
4: fogalmazás
Persze lehet, hogy te csak a "hűdeszupervagy" kritikát várod, ez esetben elnézést kérek, hogy félreértelmeztem a kérdést, és a "mit gondoltok"-ra azt hittem, hogy a véleményünkre vagy kíváncsi.
Ha viszont esetleg mégis megfogadsz pár tanácsot, és megpróbálod a javadra fordítani, amit írtam, akkor nagyon szívesen, nem kell megköszönni se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!