Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Yahoo vagy gmail?

Yahoo vagy gmail?

Figyelt kérdés
A multkor olvastam egy cikket arrol, hogy akik yahoo mailt használnak azok bajban lesznek a jövőben. Már sok embertől hallottam hogy a gmail sokkal jobb mint a yahoo mail. Szerintetek váltsak gmailre annak ellenére hogy eddig világ életemben yahoo mailt használtam és mindenkinek ezt a cimemet adtam meg? Kérlek erveljetek ha úgy gondoljátok hogy igen vagy nem.

2014. júl. 4. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Érdemes a Google-t, Gmailt használni, yahoo-t alig használom, évente egyszer ránézek.

Válts.

Irányítsd át a yahoo fiókodból a leveleket az új gmail-es fiókodba, és használd azt a jövőben, azonkívül a címlistádra kiküldheted a yahoo-ról, hogy mostantól mi az új gmail címed.

Google sokkal megbízhatóbb, 10GB tárhely ingyen, egy életre elég. Háromszorosan tárolt levelek, nem vesznek el. Biztonságos, ha idegen országból próbálnak belépni a fiókodba akkor blokkolja, nem enged hozzáférést, használhatsz mobilos két lépcsős beléptetést, amivel még biztonságosabb stb.

Gmail +1

2014. júl. 4. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Plusz címkézhetőek a levelek, spam szűrője hibátlan, színkódokkal jelölheted a címkéidet, címtáradból rögtön kikeresi a címeket ahogy lekezded gépelni, kényelmes, külön lapfülek a közösségi (pl. facebook, g+, twitter, stb.), vagy promóciós (reklámlevelek, ajánlatok, de nem a spam) leveleknek, automatikusan szortírozza.
2014. júl. 4. 20:58
 3/5 anonim válasza:
Gmail, mert a Google amekkora cég, soha a büdös életben nem fog csődbe menni, így lesz egy stabil és megbízható e-mailed.
2014. júl. 4. 21:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Oké, nekem ennyi elég volt ahhoz hogy meggyőzzetek. Csak azt nem tudom hogy hogyan irányíthatom át a yahoos emaileimet a gmeiles postafiokomba ( amúgy már majdnem egy éve megvan az android miatt, csak soha nem hasznaltam).
2014. júl. 5. 12:37
 5/5 anonim válasza:
Egyszerűbb, ha simán átállítasz mindent gmail-re és nem kell szórakozni többet a yahoo-val. Mondju kez 1-2 órát lehet igénybe vesz, hogy facebookot, emailt, meg mindent átállítasz gmail-re, de megéri .
2014. júl. 5. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!