Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnáziumban milyenek a verébnapok?
Figyelt kérdés
Nagyon szívatósak? Milyen feladatok vannak? Tényleg legdurvább?2014. júl. 4. 19:56
1/3 anonim válasza:
Ez engem is nagyon érdekelne. Én is feltettem ezt a kérdést, kár, hogy senki sem válaszol rá...
2/3 anonim válasza:
Nos,ez inkább a Dök-től függ,de úgy tudom hogy ki lehet bírni. Inkább arra fektetik a hangsúlyt hogy összekovácsolják a csapatot. Persze minden felfogás kérdése,ha valaki nagyon nem szeretne részt venni feladatokban,nem kötelező,de érdemes.
Elmenni,megtapasztalni mindenképp,ki kell próbálni,egy élmény és mivel úgy tudom az osztályfőnökök is részt szoktak venni,akkor ott lehet beszélgetni velük is.
3/3 anonim válasza:
En krudys vagyok es meg kell h mondjam h a verebnapokat szinte vegigsirtam xd nem voltak meg nagyon haverjaim akik voltak toluk sajnoskulon csapatba kerultem.. ha valamitnem csinaltunk rendesen orditottak rank mint allat xd azota mar imadom ezt a sulit de a verebnapok szamomra szornyu elmeny volt, habar akik 'szvegebbek' es nagyobb barati tarsasaggal rendelkeznek ok nagyon jol ereztek magukat.. de sztem mindenkinek mas :) ezek utan viszont nagyon hamar megszerettem a sulit es mar semmi penzert nem valtanek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!