Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Köpök a sírodra c. Film...

Köpök a sírodra c. Film szerintetek is durva?

Figyelt kérdés
Láttam mindkettőt és eléggé a hatása alatt vagyok
2014. júl. 4. 11:58
 1/6 anonim válasza:
Én is azt csináltam volna a nő helyében amit tett. szerintem 2 esetben tudnék ölni. Ha a gyerekemet bántják, ésha megerőszakolnak.
2014. júl. 4. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát, kicsit lukas a történetük...Főleg az elsőé. De azt mondaná magában az ember, hogy megérdemelték.

Azonban semmi nem ér annyit, hogy valakit megöljenek érte. LEgalábbis ha nem ölt ő is.

Szóval olyan ide is-oda is a helyzet.

Én szegény csajt sajnálom, hogy utána milyen lelki világa lehetett volna, ha megtörtént volna ilyesmi. Még ha meg is bosszulta a dolgot.

2014. júl. 4. 12:06
 3/6 anonim ***** válasza:
A 2. Részről nem is tudtam, de az első szerintem nagyon jó. Azért tetszik, mert tényleg egy nő is képes ilyenre és ezt bemutatja a film. Ha ennyi kínon lennék túl, ugyanezeket megtettem volna, bár lehet, hogy azért ölni nem öltem volna.
2014. júl. 4. 12:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Èn a második részben azt nem értem, hogy a csajt ugye New Yorkban erőszakolják meg, de Bulgáriában egy pincében ébred fel. Na de hogyan csempészték át a repülőn? Vagy esetleg hajón? Full bedrogozva. Kicsit logikátlan. Amúgy nekem nem lett volna a csaj helyében bátorságom hozzá hogy megkeressem utána őket.
2014. júl. 4. 12:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Undorító beteg fos.
2014. júl. 4. 12:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, durva. Szerintem is megérdemelték, amit kaptak. Most én is azt mondom, hogy nem lettem volna képes rá, inkább felbérelnék valakit, de innen nézve másképp gondolkodik az ember. Szóval, inkább azt mondom, nem tudom mire lennék képes, ha velem is megtörténne. Senki sem tudhatja.

Az ember nem szivesen veszi tudomásul, hogy ilyen létezik (erőszak, gyilkosság), mert így is kegyetlen a világ.

Megnéztem, de meg is bántam. Most próbálom homokba dugni a fejem.

2014. szept. 30. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!