Ti milyen cosplayt csináltok/csiáltatok?
Jaj. :D Hát, én legelőször ,,szekrénycosplayesként" kezdtem, és manapság is elég sokszor csinálom ezt. Azaz: random ruhadarabokat és rongyokat aggatok magamra, ha van megfelelő színű parókám, akkor azt is felveszem, egy csodás, homályos képet készítek a webkamerámmal és posztolom fészen. xD De rendes jelmezeket is gyártok egy ideje, persze nem a legbonyolultabbak, de büszke vagyok rájuk. (A szekrénycosplayhez tartozik a Death Note-ból L, mert rajta nem sok mindent csináltam, csak megvágtam a parókát. :'3) Ha kíváncsi vagy rájuk, megosztom [link] Többéves képet is tartalmaz, tényleg borzalmas. xD
Az eddigi normális cp-im:
Kagamine Rin (Vocaloid) [link] (a jobb oldali :'3) Más ruháját is szeretném megcsinálni, mert őt magát is bírom, és aaaww olyan jó cuccai vannak. *^*
Matt (Death Note) [link] (a balon látható egyén) és az ő lányverziója :'D [link]
Kentin (Csábításból Jeles) [link]
Nico (Litchi Hikari Club) [link] (csapaaaat <3)
Sakamaki Raito (Diabolik Lovers) [link]
És most nyárra random /partyszerkós/ Matsuoka Gou (Free!) leszek. ^^"
Bocsánat a rengeteg képért, a minőségért (és az esetleges elgépelésekért) pedig még inkább, nem tudom, mennyire lesznek rád inspiráló hatással, én mindenesetre reménykedem. :'3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!