Nyárra valami szórakozást 15-16 éves baráti társaságnak?
Ajánlanám valamelyik aquaparkot, vagy ha pestiek vagytok, az aquaworldot, kb 2x voltam életemben, de hatalmas, maradandó élmény :) Valamint a Transfrmers 4-et 4DX-ben. Teljesen különbözik az első 3 résztől, így szerintem semmi háttértudás nem kell hozzá, nem kell szeretni az előző részeket, de olyan JÓL kijött a 4DX benne, hogy csak néztem. Néha nyitva volt a szám a meglepődöttségtől, volt hogy megijedtem, mert "nyalogatta" valami a lábamat, és a szagok néha hányingertkeltően durvák voltak :D Emellett még dinoszauruszon is lovagoltunk! :D Szintén egy hatalmas nagy élmény.
TÖbb így nem jut eszembe este, de ha nincs sok pénzetek, akkor csak bandázzatok, dumáljatok, menjetek be egy kocsmába/játékterembe billiárdozni, csocsózni.
Pizzázzatok, sütögessetek a kertben, grillezzetek. Csak játsszatok vacsoracsatásat (főleg lányoknak jó).
Minden nap kijelöltök egy embert, hogy ki főz, és járkáltok át a másikhoz, a nap végén pontozzátok egymást.
Nyerges Günter
Ez sem rossz ötlet, és ne jöjjön senki azzal, hogy fiatalok.. :D Ilyen korban már dugnak mint az állat a fiatalok.
Az első válaszoló adott egy pár ötletet, abból is tudtok válogatni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!