Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek is őrültség?

Szerintetek is őrültség?

Figyelt kérdés
Szóval, van egy régi álmom, elmenni egy bizonyos fesztiválra. De mivel elég drága fesztiválról van szó, a barátaim nem fognak jönni. Nekem viszont megérné most nyáron azért dolgozni, hogy elmehessek. Mikor szóba hoztam, a szüleimnek az volt az első kérdése, hogy kikkel mennék. Mert elengednének, ha tudnák, hogy jó társasággal megyek. Oké, megy néhány ismerős, akik hívtak, de igazából őket csak netről ismerem. Szóval, hogyha elmennék szerintem lenne egy alaptársaság, meg ismerkedni is tudnék, csak nem tudom ezt a szüleimnek el merjem-e mondani, vagy inkább hagyjam a francba az egészet. Most kicsit elment a kedvem az egésztől. 21/L

2014. júl. 3. 20:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!